Oldboys

Oldboys 60 + år

Oldboys +60 år
Der er ikke uploadet et billede endnu

Hej alle

 Servicemeddelelser:

 

 1. bemærk at det bliver mørkere og  mørkere  - derfor er  kamptidspunktet fra  næste  uge rykket en ½ time  frem  - derfor skal vi mødes på ASA  kl 17.45
 2. I næste uge erder festuge i Aarhus  - og sædvanen tro – går vi straks efter kampen op til Skt. Pauls  Kirkeplads – for enten at gå ind i teltet  eller en af de tilstødende pubs med udeservering.
 3. husk at tilmelde jer på Holdsport til lørdagstræningen kl 9.45.    hvis I  har problemer så kontakt Bent Lilhauge –  han plejer at være flink til at hjælpe os novicer på dette  område.
 4. husk at sætte  kryds i kalenderen  til lørdag den 5. oktober  -til kamp mod Fuglebakken og afslutningsfest

 

Referat af kampen CIF – ASA:  2-2

 

Vores fordomme mod CIF lever i bedste velgående.  Der  var en som foreslog ,at jeg skulle tage min bil med ind i omklædningsrummet.  Andre advarede imod  den en-armede mand og dværgen med det strålende hovedstød ( flere af vore spillere kan huske en tabt kamp til CIF, hvor CIF vandt på et hovedstødsmål  fra netop  - dværgen).

 

Kampen blev en kamp med mange dramaer.

 

Men det  største drama  opstod før kampen, da Michael Hansen  hiver et par størrelse 46  fodboldstøvler op af tasken -  ikke  Michaels taske men hans store søns taske.  Tænk sig at dette er sket før -  men da brugte sønnen kun størrelse 36.   Witter  reddede  heldigvis en ordentlig opstart på kampen vedat hev et par reservestøvler  frem , som lige netop passede Michael.

 

Til kampens opstart  valgte vi den stabile   midterakse på holdet   - startende med Flemming på mål , Arne Sweeper  og Søren  forstopper.  Dertil kommer Johnny,  Kristian  på midten  og så  Carsten og Guffe fremme.

 

Det viste sig hurtigt at  CIF  ville tage opgaven  på den defensive måde. De var trukket langt bagud i forsvaret -  med en humpende mand på mål   og en humpende sweeper, Keld, som krumtap.  Efter kampen  fortalte den gamle Keld på 65, at han alene kommer på banen efter 2 af de kraftige smertestillende tabletter   og næste dag går med at ligge  på sofaen.  Det skulle vise  sig at de 2 kryblinge havde langt mere styr på det end  vi havde lyst til.

 

CIF  scorer  til 1 – 0  på et tidspunkt i starten af første halvleg,  hvor vi føler ,at vi har fuldstændig styr på kampen. Vi får ikke  clearet en bold ordentligt oppe  ved midterlinjen  og en af CIF’s spillere  løber igennem og scorer forholdsvis nemt.  I bilen hjem  diskuterede  vi med vores forstopper ,som var meget tæt på situationen , om målet ikke burde være forhindret af  vores sweeper , som jo burde have været sidste mand. Vi var ikke enige.

 

Miraklernes tid er ikke  ovre. På et angreb, får målmanden fra CIF skubbet  bolden   ud på venstre  fløj  og her kommer Jan til og i en blød og stærkt  kontrolleret  bue går bolden ind over målmanden, som ikke kan hoppe.  Og så er stillingen 1 -1 .  et helt uventet mål fra Jans side  og vi troede først på da  bolden ligger inde i målet.

 

I løbet  af første halvleg har vi en del  chancer.   Et par scoringer fra hhv. Carsten og  Kristian og Guffe  kunne have været dejlig.  Guffe sender en gudsbenådet tværaflevering op på målrammen´. Satans. Vi kunne alle godt have set at Guffe fik scoret årets første mål

 

Lige før halvleg bygger CIF op i vores venstre side.  Og modstanderen skyder langt  ude fra   - rammer indtil flere græsstrå på vejen  med det resultat, at bolden går forbi Witved til 2 -1.

 

I halvleg har vi fået Morten Bech tilbage til at  komme  med en række gode ideer.  Kristian Langballe  blev flyttet  op i front  og kom til at spille helt fremme hos Carsten.  Men det skulle vise sig ,at scoringen  til 2 – 2  kom fra en  helt uventet kant. Johnny knalder et benhårdt skud af sted på målmanden ,som ikke kan holde det. Eske opfanger riposten og sætter den sikkert  ind til 2 – 2.

 

Vi presser hårdt på at få føringsmålet  -  men CIF   krykhusarer blev solidt  stående  nede i deres forsvar.

 

Til de kommende kampe bør vi overveje om vi skal  ændre  opstillingen til en 3 – 4- 3   opstilling.  De andre hold stiller nogen gange med  max to/evt kun en   i front – det betyder at vi bruger en  person på ingen ting. Så måske.

 

Opsummeret:

 

 1. Flemming spillede flot  - lavede ikke en fejl i anden halvleg – rørte  ikke  bolden med  hænderne i anden halvleg
 2. Arne  - suveræn sweeper  - skylder snart at score, når han kommer med frem til dødboldsitationerne.
 3. Søren  - dejlig forstopper – dog med et lille udfald på et par sekunder.
 4. Michael – ”den grå stær”  - spillede  godt og tog de hjørnespark, som skulle tages, når  Mads varmede sidelinje
 5. Kristian  løste midtbaneopgaven flot  - men vil nok hellere spille længere fremme på banen  og skulle  have givet et par mål.
 6. Johnny   -  godt kæmpet på midtbanen  - holdt sammen på tropperne
 7. Jan   - du gjorde  det godt - trods efterveerne fra årets  Tønderfest.tak for et livgivende mål
 8. Eske – du var nok mere hængende angriber  end midtbanespiller  -  men du scorer jo også . du er  tilgivet
 9. Paul  - dejligt at have dig med igen – du spiller roligt og med omtanke
 10. Mads – nu begynder fødderne at  tale. Dejligt at se dig som  hængende angriber og som den som tager ansvar  og støder de gode  kugler
 11. Guffe  - kom så  - lad os få den der første scoring
 12. Carsten   - dejlige  spurter  - dejlige  snævre  driblinger inde i feltet – dejlige tværbolde, som  burde have været inden for rammen  eller burde være sat derind af en medspiller
 13. Torben  - velkommen hjem . Tina har været god ved dig  - og nu skal du til komme  i form – det sker snart
 14. Skaarup   - ingen  kommentarer  - pressede  godt på midtbanen  - modsat  aftalt afleverede han til en modstander, som startede kontraangrebet ,som gav CIF deres første mål

 

Holdet til kampen mellem ASA  og Stavtrup  den  4. september  på ASA Ground  - mødetid kl 17.45:

 

 1. Witved
 2. Arne
 3. Michael Hansen
 4. Søren Eising
 5. Jan – BOM
 6. Eske – BOM x 2
 7. Torben
 8. Johnny
 9. Mads Steenberg
 10. Kristian Langballe  - BOM
 11. Kim Weble Samuelsen
 12. Paul – BOM
 13. Jørgen Skaarup
 14. Carsten BOM x 4
 15. Guffe
 16. Mike
 17. Flemming Rasmussen (husk kontingent betaling til Michael Hansen på 87551156 = 400 DKK =  forudsætning for slutudtagelse)

 

(afbud  modtages ikke med henvisning  til at vi lige nu er 17  -  kun  skader eller lignende accepteres som begrundelse  - er vi fortsat for mange afgør jeg det endelige  hold 😊 tirsdag aften i næste uge)

 

Rådgiver i halvleg:

 

Morten Bech

 

Tøjvask

 

Arne & hustru

 

Afbud

 

 1. John Larsen  (Honey Moon) BOM

 

Skadet lidt endnu:

 

 1. Michael Schmidt
 2. HH
 3. Ebbe

 

Skjulte reserver

 

 1. Polle
 2. Andrew
 3. Tom Turner
 4. Thue
Kommende aktiviteter
30
Jan
AFLYST AFLYST: OB - træning
Oldboys 40 år og Oldboys 60 + år
9:00 - 10:30
ASA - Kunstgræs
06
Feb
AFLYST AFLYST: OB - træning
Oldboys 40 år og Oldboys 60 + år
9:00 - 10:30
ASA - Kunstgræs
13
Feb
OB - træning
Oldboys 40 år og Oldboys 60 + år
9:00 - 10:30
ASA - Kunstgræs
20
Feb
OB - træning
Oldboys 40 år og Oldboys 60 + år
9:00 - 10:30
ASA - Kunstgræs
27
Feb
OB - træning
Oldboys 40 år og Oldboys 60 + år
9:00 - 10:30
ASA - Kunstgræs
Kontaktpersoner
File
Jørgen Skaarup
24 29 03 90