FCB Camp 2019

W1siziisijiwmtkvmdkvmtkvmxozegv3edj4z19ib2xkc3bvcnrfqvnbx0zvzgjvbgrfnzi4edkwxzfflnbuzyjdxq?sha=2717112d0c84a8f0
FC BARCELONA SOMMERCAMP

FC BARCELONA SOMMERCAMP I SAMARBEJDER MED ASA FODBOLD, AARHUS i uge 27

Vi introducerer danske unge piger og drenge i uge 27 for FC Barcelonas unikke spillemetode, som har sikret fodboldklubben mange uforglemmelige resultater igennem årene. Der er fokus på træning af høj kvalitet, hvilket er kombineret med FC Barcelonas kerneværdier; Tolerance, respekt, solidaritet, godt kammeratskab, høflighed og integration.


På FC Barcelona Camp bliver deltagerne klædt på til camp med to Barça Academy t-shirts og et par shorts, et par fodbold strømper, samt en Nike fodbold. Når campen er slut vil hver deltager modtage et officielt Barça Academy Camp diplom.


Træningen varetages af professionelle trænere fra FC Barcelonas Akademi i samarbejde med danske ungdomstrænere. Træningen er tilpasset deltagernes alder samt niveau og består af både teamtræning såvel som individuel træning, der matcher det enkelte, deltager behov.

Tilmelding
Annonce

Klik på billede for tilmelding

Hvornår finder det sted?

BARÇA ACADEMY CAMP / FODBOLDSKOLE 

Fodboldskolen afholdes i uge 27 fra kl 9-13 for de yngste og fra kl 14.30-18.30 for de ældre hold. Prisen er 2.535 kr. for 1 uge BARÇA ACADEMY CAMP i Aarhus!!

Der er først til mølle-princip for alle piger og drenge – så overvej allerede i dag om det er relevant for jeres familie og jeres planerne for sommeren 2019. 

Er det trænere fra FC Barcelona der gennemfører fodboldskolen? - Fodboldskolen ledes og overvåges af FC Barcelona trænere med assistance af lokale trænere, som er certificeret af FC Barcelona til, at fuldføre træningen. - Det vil være den samme træning som den, der gennemføres i FC Barcelona. - Trænere vil komme fra Barça Academy / La Masia for, at gennemføre fodboldskolen.

Hvilken aldersgruppe er tilladt? - Vi har deltagere fra årgang 2011 til og med 2003. Har målmænd specifikke trænings sessioner? - Ja, vi vil have målmænds trænere og specifikke sessioner for målmænd, hvis vi når et minimum antal registrerede målmænd. - Hvis vi ikke når et minimum antal, vil målmænd være velkomne til at deltage i vores programmer. - Målmænd vil også deltage til fods dygtigheds øvelser, der involverer skydning med gruppe og kamp simuleringer. Hvordan er fordelingen trænere / spillere? - Der vil være 1 træner for hver 12/14 deltagere. Har forældrene lov til at besøge under træningen? - Forældre er meget velkommen til at følge træningen. Der vil være udpeget områder, hvor vi tillader forældre at være. Træningsområdet, er det naturligt græs eller kunstgræs? - ASA Fodbold har nogen rigtig gode faciliteter i hjerte a Aarhus som er en perfekt hjemmebane for afholdesen af Barça Academy Camps.


UDVIKLING, UDVIKLING, UDVIKLING

Barça Academy Camp, bringer ASA Fodbold, Aarhus ind i en fodbold metode, der har påvirket den måde, fodboldspilles i dag

En fodbold metode, der har tilladt FC Barcelona, at blive det mest beundrede hold i verden for sin spillestil. FC Barcelona trænere fra Barça Academy / La Masia kommer til Danmark for personligt, at drive fodbold campen til danske deltager og trænere.

Barça Academy bruger den samme metode som hos FC Barcelona, en attraktiv
trænings metode baseret på bold besiddelse, kontrol og angreb. Spillernes udvikling er en af de mest karakteristiske træk ved FC Barcelona.

Barça Academy og “La Masia" er klubbens ungdoms fodboldakademi og blev grundlagt for mere end 40 årsiden. Det har gjort det muligt for FC Barcelona at have rigtig mange af sine nuværende første holdspillere direkte fra ungdomsholdet som bla. Messi, Xavi, Puyol, Iniesta, Pique, Valdés, Busquets, Cesc Fabregas,
Pedro, Thiago…

W1siziisijiwmtkvmdkvmtkvawjvmmx4zgvkx0hvbgrzcg9ydf9bu0ffrm9kym9szf8xnjb4njawxzfflnbuzyjdxq?sha=e8b47b59536865b9