Støt ASA

Hjælp ASA med at tjene penge!

I Sponsorudvalget arbejder vi hele tiden på at tjene penge til ASA Fodbold, så vi kan få så gode forhold som muligt til glæde for os alle. Nu har vi fundet et par måder, hvorpå du kan hjælpe til med at tjene penge til klubben, blot ved at gøre en lille indsats.

OK Benzinkort - tank benzin


Støt sporten med dit OK Benzinkort

Få et OK Benzinkort med sponsoraftale og hjælp ASA til bedre træningsforhold. For hver liter du tanker, giver OK 6 øre til klubben, så der kommer flere penge i klubkassen til nyt udstyr og vedligeholdelse. Når du har tanket 500 liter, så får klubben en ekstra bonus på 250 kr.

Det er nemt og hurtigt at få dit OK Benzinkort. Du skal ikke betale oprettelsesgebyr, kontoen er rentefri, og du betaler kun din benzinregning én gang om måneden.

Når du bestiller et OK Benzinkort, kan du i bestillingsformularen vælge ASA (sponsornr. 56 12 74) til og fortsætte din bestilling, og så er du godt på vej til at støtte klubben, hver gang du tanker med dit OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du nemt og hurtigt tilknytte dit kort til ASA. Ring på tlf. 78 73 12 01, så sørger de for al det praktiske eller log-in på deres hjemmeside og vælg at støtte ASA (sponsornr. 56 12 74).

Vi håber meget at I vil støtte op om denne sponsoraftale. Alt I skal gøre er at oprette jer som kunde hos OK via deres hjemmeside. Alle i hele landet kan oprette sig, så det hele tæller - få endelig familie og venner til at støtte det gode formål - vi håber på en rigtig god opbakning.


Eovendo - se reklamer på nettet


Støt ASA ved at se reklamer på nettet

Med Eovendo kan vi tjene penge til ASA Fodbold nemt og uden at den enkelte skal gøre andet end at se på 1-5 reklamefilm om dagen på nettet. Det kan gøres på et hvilket som helst tidspunkt, når det passer dig og der er ikke noget krav om, at man skal gøre det hver dag.

Vi optjener op til 1 kr. pr. bruger pr. dag, og endvidere får ASA Fodbold kontante beløb når I tilmelder jer (eller jeres familie og venner, så send gerne budskabet videre). Der er ikke nogen "catch" ved det. Alt hvad man gør er at installere en lille fil, som så efterfølgende kommer og fortæller når der er nye reklamefilm. Med så mange spillere i ASA kan det godt blive til en del penge til klubben.

Tilmeld dig Eovendo på deres hjemmeside eller kontakt Michael fra 2. herre, hvis du vil vide mere